29 Nisan 2012 Pazar

Resident Evil serisinin yaratıcısı Shinji Mikami


 Kendi stüdyosu Tango Gameworks'te şu an Project Zwei adlı hayatta kalma-korku oyunu üzerinde çalışan Resident Evil serisinin yaratıcısı Shinji Mikami yeni oyununun grafikleri hakkında bazı açıklamalarda bulundu. 
      Zwei'ın ilk görselinin tamamen sanatsal tasarımlardan oluştuğunu belirten Mikami bakın oyunun grafiklerinin iyi olmasını bekleyenlere nasıl bir müjde verdi:
     "Şu sıralar, nihayet ilk aşamayı bitirdik. Sanatsal çalışmalarla oldukça iyi bir atmosfer yarattık. Grafikler konusunda bu defa kendimize güvenimiz çok fazla. Tabi ki, bu sanatsal çalışmalardaki grafikleri birebir olarak oyun içinde yaratamayız, ama görüntülerde hissettiniz atmosferi oyuna uyarlayabiliriz. Oyunda boş alanlarda dağlar olacak, ama buna karşın tasarımcılarımızla birlikte atmosferi nasıl daha iyi hale getirebiliriz diye çalışıyoruz."
       Bir korku oyununda grafikler elbetteki önemlidir, ama Shinji Mikami'nin de dediği gibi atmosferi hissedebilmek her şeyden daha önemlidir. Kaliteli grafikler ve atmosfer bir arada olursa Project Zwei korku oyunu severlerin favorilerinden biri olacaktır.

bolumsonucanavari.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder