24 Nisan 2012 Salı

NVIDIA profesyonel GPU'lar en geniş aralıktaki Adobe CS6 yaratıcı görüntü ve video yapım araçlarında en hızlı, en akıcı performansı sunar


YARATTIĞINIZ EN ZORLU ÇALIŞMALARDA HIZLI,
AKICI PERFORMANSIN KEYFİNİ ÇIKARIN

NVIDIA profesyonel GPU'lar en geniş aralıktaki Adobe CS6 yaratıcı görüntü ve video yapım araçlarında en hızlı, en akıcı performansı sunar. Adobe'nin onaylı profesyonelNVIDIA® Quadro® ve Tesla™ GPU'ların kullanımında sektör öncülüğü en karmaşık, yüksek çözünürlüklü dijital video iş akışları için dahi üstün bir yapım sonrası düzenleme ortamı sağlamaktadır.

ADOBE CREATIVE SUITE 6 ÖZELLİKLERİ

Adobe® Premiere® Pro CS6
Premiere Pro'daki Adobe Mercury Oynatma Motoru Üç Yönlü Renk Düzeltici (Three-Way Color Corrector), Çözgü Sabitleyici (Warp Stabilizer) ve Kesintisiz Oynatma (Uninterrupted Playback) gibi temel özelliklerde 8 kata kadar daha fazla performans içinQuadro GPU'ları ve NVIDIA® CUDA® paralel hesaplama mimarisini kullanmaktadır. Ayrıca, Premiere Pro artık NVIDIA Quadro SDI Output kartlarını tamamen desteklemektedir.
Premiere Pro CS6 hakkında daha fazla bilgi edinin.
Adobe® After Effects® CS6
After Effects ürünündeki yeni 3D ışın izlemeli renderleyiciden yararlanın. NVIDIA profesyonel GPU'lar bir CPU'ya göre 27 kata kadar daha hızlı olarak kolay ve hızlı bir şekilde gerçekçi 3D geometrik metin ve şekil tasarlamanıza olanak verir1.
After Effects CS6 hakkında daha fazla bilgi edinin.
Adobe® SpeedGrade CS6
Adobe Creative Suite'e en son eklenen SpeedGrade, gerçek zamanlı profesyonel renk derecelendirme performansı için Quadro GPU'lar tarafından hızlandırılmaktadır. Yalnızca Quadro GPU'lar ve Quadro SDI Output kartları SpeedGrade için onaylıdır.
SpeedGrade CS6 hakkında daha fazla bilgi edinin.
Adobe® Photoshop® CS6
Quadro GPU'lar ile görüntülerin akıcı bir şekilde düzenlenmesi, birleştirilmesi ve dönüştürülmesi için Photoshop yazılımındaki yeni Mercury Grafik Motorundan tam olarak yararlanın.
Photoshop CS6 hakkında daha fazla bilgi edinin.
Hala CS6'ya geçmediniz mi? Adobe CS 5.5 hakkında daha fazla bilgi için burayı tıklayın.
1 - Dual Intel Xeon 5690 CPU'lar ile NVIDIA Quadro ve Tesla GPU'lar olan bir iş istasyonu PC'de test edildi.

ADOBE CS6 İŞ BAŞINDA

Bağımsız müzik grubu Heavy Hand'in olağanüstü klibinin nasıl yapıldığına bakın ve NVIDIA GPU ile hızlandırılan Adobe CS6 ile bunun nasıl başarıldığını görün.
Heavy Hand klibinin yapımı
Heavy Hand klibinin yapımı
Heavy Hand klibinin son hali
Heavy Hand klibinin son hali

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder