30 Nisan 2012 Pazartesi

Corel ® Web Creator ™ X6


Corel ® Web Creator ™ X6, web tasarım şablonları ve SiteStyles onlarca ® Web sitelerinin kolay ve verimli yaratılması için sunuyor. Web siteleri oluşturma ve kolay bir şekilde yönetmek, ana web siteleri, şablonlar, sürükle ve bırak öğeler için destek ve XHTML, CSS, JavaScript ve XML ile kusursuz entegrasyonu sayesinde.
Yeni Corel Site Aracı X6 nedir
Etkileşimli web siteleri
Bir dizi sayesinde AJAX widget Corel Site Aracı X6 kolay kullanıcı ile dinamik etkileşimini sağlayan web siteleri tasarımı kolaylaştırır. Hızlı bir şekilde bu tür akordeon gibi özelleştirilebilir sayfa öğeleri, sekmeli paneller eklemek ve ziyaretçiler için daha etkileşimli hale bu geçiş yapabilirsiniz.
Entegre web geliştirme
Web siteleri oluşturmak için Workspace, RSS besleme, CSS, XHTML, PHP, ASP.NET, ColdFusion ® ve JSP gibi modern web geliştirme teknolojileri geniş destekler. Basit sihirbazlar ile birlikte nesneleri müfettişleri HTML ve CSS uzatılmıştır, tasarım ortamı WYSIWYG, yararlanın.
Sürükle ve bırak ile Web tasarımı
Corel Site Aracı X6 tasarım nesneleri sürükle ve bırak yeteneği sağlar. Yeri resim, metin ya da gerektiğinde tam olarak diğer sayfa öğeleri.
Geliştirildi! Timeline Editör
Program Web Sitesi Oluşturan web sitesi gibi metin, fotoğraf, grafik ve video statik içeriği animasyon için yardımcı olacak zaman çizelgesi editörü vardır. Kolayca sürükle ve bırak aşina düzenleme ortamı kullanarak karmaşık animasyonlar oluşturabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder