14 Mart 2012 Çarşamba

Uluslararası ÇukurovaSanat Günleri'ne Doğru


Uluslararası ÇukurovaSanat Günleri'ne Doğru

6. Uluslararası Çukurova SanatGünleri (UÇSG) 22 Mart'ta başlıyor. Adana BüyükşehirBelediyesi, Mersin BüyükşehirBelediyesi ve Antakya Ticaret ve Sanayi Odası'nın girişim destekçisi olduğu, Türkiye Yazarlar Sendikası ve Arap Yazarlar Birliği'nin yardımıy
6. Uluslararası ÇukurovaSanat Günleri (UÇSG) 22Mart'ta başlıyor. AdanaBüyükşehir Belediyesi, Mersin BüyükşehirBelediyesi ve Antakya Ticaret ve Sanayi Odası'nın girişim destekçisi olduğu, Türkiye Yazarlar Sendikası ve Arap Yazarlar Birliği'nin yardımıyla gerçekleştirilen organizasyon kapsamında 8 kentte 94 etkinlik gerçekleştirilecek.
6 Uluslararası Çukurova Sanat Günleri, bu yıl 22-26 Mart 2012 tarihleriarasında Suriye'nin Halep kenti ile Çukurova'da Adana, Mersin, Tarsus, Silifke, Anamur, Antakya, İskenderun olmak üzere 8 merkezde eş zamanlıetkinliklerle düzenlenecek.
6. UÇSG'nin açılış töreni ve Çukurova Ödülü sunumu 22 Martta Adana'da, bu yılki kapanış töreni ise 26 Martta Antakya'da gerçekleştirilecek.
Bu yıl, uluslararası siyasi gelişmeler nedeniyle sadece Halep'te çok seslimüzik konseri düzenlenecek. Biri Suriyeli, diğeri Lübnanlı 2 Arap şair ve yazarın konuk edileceği 6. UÇSG kapsamında 94 etkinlik düzenlenecek.
Söyleşi ve panellerin öne çıktığı 6. UÇSG etkinlikleri kapsamında 27 söyleşi, 4 söyleşi-imza, 8 panel, 12 konser, 3 şiir-dinleti, 1 okuma etkinliği, 10radyo programı, 1 gezi, 1 tiyatro, 1 film gösterimi, 1 powerpoint sunum, 1'i karikatür, 2'si heykel, 9'u fotoğraf, 12'si resim toplam 23 sergi açılacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder