17 Temmuz 2012 Salı

Lefkoşa Surlariçi Çarşısı’nın, yeni logosu yarışmayla belirlendi


Ekonomi ve Enerji Bakanlığı’nın Avrupa Birliği destekli Second projesi tarafından yürütülen yarışmada, 61 eser yarıştı. İnternet ortamında oylanan yarışmada, birinciliği Naz Atun alırken, mansiyon ödüllerini Eda Eminağa Baştuğ ve Verda Erk kazandı.
Ödül töreninin açılış konuşmasını yapan Second Projesi ekip lideri Faik Özgermi, ülkede gerçekleştirdikleri çalışmaları anlattı. Özgermi, “sen, ben, biz” sloganıyla yola çıktıklarını söyledi ve halkın desteğini almanın önemine işaret etti.
Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar da, Telsim’in kültürel tarihi değerlere önem verdiğini  ve bu konuda yapılan çalışmalara katkı koymaya devam edeceklerini söyledi.
AB Program Destek Ofisi Başkanı Alessandra Viezzer ise, projeye destek verenlere çok teşekkür ederek, kazanan tasarımın bölgenin kalkınmasına katkı koyacağına inanç belirtti.
Kobigem Koordinatörü Ebru Kaptan Sertoğlu da, Ekonomi ve Enerji Bakanlığı’na bağlı KOBİGEM’in böyle bir projede yer almasından mutluluk duyduğunu belirterek, yarışmada yaşanan süreci anlattı. Sertoğlu, konu ile ilgili çalışmalarının devam edeceğini ifade etti.
Kazanan eserin tasarımcısına, KOBİGEM ve Telsim’in katkılarıyla 2 Bin TL’lik para ödülü verildi.
Yarışmayı kazanan logo tasarımı, Lefkoşa’nın markalaşma çalışmalarında kullanılacak. http://www.haberhavadis.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder