5 Haziran 2012 Salı

Resident Evil 6


Bu Raccoon City olaydan bu yana on yıl var. Başkan bitenler ardındaki gerçeği açığa dirilen biyoterörist faaliyetlerini engellemeye olacağını karar verdi. Başkanın tarafında kişisel arkadaşı ve Raccoon City kurtulan, Leon S. Kennedy olduğunu. dünyanın diğer tarafında, Biyoterörizm Güvenlik Değerlendirme Alliance üyesi Chris Redfield bir biyoterörist saldırı tehdidi altında, Çin kendisini geldi. Hiçbir ülke güvende ile tüm dünya nüfusunun olduğu ortak korku içinde birleştiren kalmadı umut .

Biz önlemek için savaş verdim büyük küresel salgını - Bu, millet olduğunu. Çok yüksek bedeller set ile, nasıl kahramanlarımız, bilinen hem de yeni, üstüne çıkacaktır?
Ah Yani, evet. Bütün bir şehir zombiler tarafından istila? Bu kötü haber. Ama bir kez Umbrella çalışmaları onca yıl önce Raccoon City ve çevresinde tespit edilmiştir, bu kaçınılmaz sonucu harekete geçirildi. Siz şişe geri cin koyamazsınız, ve kesinlikle flakon (ya da bu durumda, C-Virus) geri T Virüs koyamazsınız.
O Uzun Meşeler (zombi ile dolu olan) araştırıyor gibi o Lanshiang (onlar hasar alır yere göre mutasyona J'avo ile hareketli) ve üzerinde var Jake Muller ile savaşıyor gibi RE6 size, Chris Leon kontrol altına alacağım Çünkü babasının kötüleri her şekilde kaçan - Albert Wesker adında bazı şık giyimli ahbap.
Her karakter kendi hikayesini (ve ortak) vardır, ancak bazı önemli noktalarda kendi hikayeleri kesişir ve dört kişilik co-op anları için izin verir. Bu demektir ki, örneğin, sen Leon'un hikayesi üzerinden zaman, Chris ve ortağı Piers Nivans bindiriyorum olabilir, ya da Jake ve Sherry Birkin - sonra, Çalarken kendi kampanyaları, nasıl ve neden olmak için geldim göreceksiniz Aynı zamanda, aynı yerde. Bu, "crossover" oynanış birlikte bütün hikayeyi kravat yardımcı olur ve biraz şaşırtıcı setpieces yol açar.
Greg ve ben olacak akış üreticileri Hiroyuki Kobayashi ve Yoshiaki Hirabayashi ile 10:00 de Perşembe ve; 15:00 Çarşamba günü, öğle Çarşamba, 15:00 Salı: E3 sırasında RE6 dört kez. Tüm zamanlar Pasifik vardır.
Biz oldukça bu erken oyuna erişim için stoked konum, ve sizinle paylaşmak edebilmek için. Çayı üzerinde görüşmek üzere! :)


Yayın Tarihi: 2 Ekim 2012
59,99 $ Kaynak:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder