2 Ocak 2013 Çarşamba

InDesign CS6 Desteği ile QuarkXPress 8 ve 9 için ID2Q


QuarkXPress 9 QuarkXPress 8 ve ID2Q için, hem Macintosh ve Windows platformları için InDesign CS6 desteği ile Markzware açıkladı ID2Q. Markzware QuarkXPress, Adobe Creative Suite, Adobe InDesign ve Microsoft Publisher için lider bir yazılım geliştiricisi ve sağlayıcısı belge dönüştürme araçları, baskı öncesi yazılım ve baskı çözümleri.
Markzware ID2Q QuarkXPress XTension Adobe Creative Suite oluşturulan InDesign CS6 dosyaları almak için geliştirmeye devam ediyor. Bu son sürüm 8 veya 9 QuarkXPress ve (Rubi, Dikey Metin, Yazı Takımları, Tate-Chu-Yoko) Japonca dil dönüştürmek için InDesign çevirecektir. QuarkXPress için ID2Q artık gelişmiş font işleme ve daha kullanıcı dostu lisanslama sistemi içerir.
Bu veri dönüştürme yazılımı yeni QXP belgesinde InDesign CS INDD açmak için hızlı ve kolay bir yol sağlar. Dosya dönüştürme QuarkXPress ile InDesign sadece QuarkXPress araçlar menüsünden 'InDesign Belge dönüştürme' seçerek etkindir.
InDesign CS, Adobe Creative Suite InDesign dosyasının karmaşık ayrıntılarını almak ID2Q QuarkXPress XTension anında dönüştürülür ve QuarkXPress içinde yeniden oluşturulur ile.Markzware ID2Q veri dönüştürme yazılımı hızlı INDD oluşturulan InDesign dosyaları açmak için QuarkXPress, InDesign CS almak için, yazı tipi ve diğer birçok belge öğeleri dahil olmak üzere, QuarkXPress InDesign dönüştürmek ve QXP bu içerik düzenlemek.
Kullanıcı Görüşleri
Susan, Mark Coghill Kompozisyon Firma dedi, "ID2Q olmuştur ve bizim iş akışı içinde hızlandırdığını kesinlikle çok değerli bir araç olmaya devam etmektedir. Onun yetenekleri inanılmaz ve her yeni sürüm için sabırsızlanıyoruz. Kesinlikle tavsiye ederim. "
Melanie Fisher, grafik tasarımcı göre, "Ben 9 QuarkXPress InDesign CS4 gelen 200 sayfalık bir kitap almak ID2Q kullanılır. Bu saatler değil beni kurtardı, fakat zaman günlük değer. Bu son derece iyi çalıştı ve her kuruşa oldu! "
Sistem Gereksinimleri, Fiyatlandırma ve Stok Durumu:
Sistem gereksinimleri elde etmek ve ID2Q ürün sayfası üzerinden bilgi alma. Olabilir


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder