24 Mayıs 2012 Perşembe

TEED sanatçıları başlık tasarım yarışmasına davet


TEED., Eylül 2012'de the Isle of Wight'da gerçekleşek Bestival Festivali'nde sahnede giyilmek üzere tüm sanatçıları başlık tasarım yarışmasına davet ediyor. 55.000 kişiden fazla katılımın olacağı ve Channel 4 tarafından yayınlanacak bu festivalde, yaratacağınız tasarımın binlerce kişi tarafından görülmesi garantileniyor. 

 

Kazanan tasarımcı, T.E.E.D.'nin yaratıcı ekibi ile işbirliği yaparak Orlando tarafından giyilecek başlığın üretilmesine yardım edecek. T.E.E.D, Birleşik Krallık'ın en büyük festivallerinden birinde orta sahnede gösterilmeye değer orijinal ve farklı başlık türlerini arıyor. 

Tasarım yarışmasını kazanan eser, T.E.E.D.'nin tasarım takımı tarafından üretilecek ve İngiltere the Isle of Wight'da, ödül kazanmış 4 günlük müzik festivali olan Bestival'de Orlando tarafından giyilecek. Buna ek olarak, bu kişinin eseri T.E.E.D.'nin websitesi ve sosyal medya kanallarında gösterilecek. Ayrıca, kazanan Bestival'de, T.E.E.D. ile tanışma fırsatını yakalayacak, portfolyosu için yapmış olduğu tasarımın profesyonel bir fotoğrafını alacak ve Bestival'e seyahat ve kamp fırsatını (ek misafir ile) elde edecek. 

İlgilenen tasarımcılar yarışmaya Türkçe dil desteği olan uluslararası sanatçı platformu Talenthouse?dan (http://www.talenthouse.com/creative) katılabilirler.   http://www.modaturkiye.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder